Wie ben ik?

HANNA IN EEN NOTENDOP

Een enthousiaste taalfreak (ook wel eens taalnazi genoemd) met een boon voor social media.  Een koppige doorzetster die niet tevreden is met ‘half’ werk.

Taal is altijd een passie van mij geweest.
Als klein meisje tetterde ik de oren van het hoofd van mijn ouders.
Als kleuter was ik boos en gefrustreerd omdat ik (nog) niet kon lezen.
En toen ik eindelijk leerde lezen en schrijven, was er geen houden meer aan. Ik verslond het ene boek na het andere en terwijl er een zucht van wanhoop door de klas klonk omdat er een opstel geschreven moest worden, zat ik al allerlei scenario’s te bedenken.

Als tiener uitte zich dit in het bijhouden van een dagboek en later, toen ik vrijwilligerswerk deed als gastgezin voor hulphonden in opleiding, hield ik hierover diverse blogs bij. Eén van de blogs verwerkte ik later tot een boek dat ik in eigen beheer uitgaf.

Naast taal, ben ik ook enorm gefascineerd door de natuur en specifiek door honden.
Ik heb een korte opleiding fotografie achter de rug en hoop me daar binnenkort weer verder in te kunnen verdiepen.

Op 35-jarige leeftijd besloot ik me te herscholen en de opleiding Communicatiemanagement te volgen aan de Arteveldehogeschool en in november 2019 startte ik Contént op.

Hanna in een notendop

WERKWIJZE CONTÉNT

Bij Contént houden we het graag transparant. Samen onderzoeken we hoe je er met jouw bedrijf boven uit kunt springen. Uiteraard zijn er vaste marketingregeltjes waar je je aan moet houden, maar er is niks mis met af en toe eens even het geijkte pad te verlaten. In JOUW stijl en met de persoonlijkheid die JIJ uit wil stralen. Dat maakt jou en jouw bedrijf namelijk uniek en daarom komen de klanten ook naar je toe.

Ik ben open-minded, leergierig, een harde werker en een pietje-precies. Ik luister naar de wensen van de klant en ben altijd ‘in’ voor een ludieke post, maar ook ernstig wanneer nodig.  Ik pas mij aan jouw bedrijfscultuur en tone of voice aan.

Geen idee wat de tone of voice van je bedrijf is?  Ik help je met veel plezier brainstormen!