Content

IN AL ZIJN VORMEN

Nood aan goede SEO-teksten voor je website? Je weet dat een blog bezoekers aantrekt en de expertise van je bedrijf aantoont, maar krijgt het allemaal niet goed op papier gezet? Een goede nieuwsbrief opstellen, teksten vertalen of een simpele spellingscontrole?
Het kan allemaal! Contént is jouw copywriterspecialist in Oost-Vlaanderen.

Ook voor social media kan je op Contént rekenen. Alle formules en kanalen zijn mogelijk. Jij vraagt, ik pas mij aan jouw wensen aan. Om je op weg te helpen met het inplannen van je social mediakanalen, kun je hier alvast gratis een top topicalkalender van het jaar 2020 downloaden. Wil je een compleet contentplan op maat van jouw bedrijf? Laat me dan weten wat je precies verwacht en vraag hier jouw op maat gemaakte prijs aan.

Wil je een volledige analyse van al je communicatiekanalen, al dan niet met aangepast advies? Ook daar help ik je graag bij.

Logo

Een buitenbeentje is mijn aanbod voor administratieve ondersteuning. Met tien jaar ervaring als allround administratief medewerker op de teller, heb ik al heel wat administratieve watertjes doorzwommen. Je kunt bij mij dan ook terecht voor alle ondersteunende administratieve taken: van het uittypen van gesproken tekst tot het op punt zetten van je klantenbestand.

Om het helemaal compleet te maken, biedt Contént ook het uitvoeren van kleine grafische opdrachten en aanpassingen van je WordPress website aan. Deze diensten vind je onder het gedeelte ‘diverse’.